Haberler » Haber Arşivi
Özbekistan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Müsteşarı Shukhratjon M. Yigitaliev ile Konsolos Otabek D. Turaev, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret ederek yatırım ve işbirliğinin artırılması için görüş alış verişinde bulundular.
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI.. 28 Şubat 2018 Çarşamba
Odamızın şubat ayı olağan Meclis toplantısı, Tarkan Kulak’ın Başkanlığı’nda gerçekleşti.
Bosna-Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç ile Novo Sarejova Belediye Başkanı Nedzad Koldzo, beraberindeki heyetle Adana Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Odamızın Ocak ayı olağan Meclis toplantısı Tarkan Kulak’ın Başkanlığı’nda gerçekleşti.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve İstanbul Modern işbirliği ile düzenlenen “Geleceğin Genç Tasarımcıları Atölyesi”ni ziyaret ederek çocukların tasarımlarını inceledi.
Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu, KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine başlayan Mücahit Alper Karcı’yı ziyaret ederek, desteklerden etkin yararlanılabilmesi için daha fazla işbirliği yapılması gerektiğini bildirdi.
Odamız, 2017 yılının son Meclis toplantısını Tarkan Kulak Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.
Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan ve Vakıfbank Adana Bölge Müdürü Akgün Koç, ATO Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret ederek bölge ekonomisinin gelişimine ilişkin görüş alış verişinde bulundular.
İstihdam Seferberliği Ödül Törenine, Türkiye’nin dört bir tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gelen 2000 kişi civarında Oda-Borsa üyesi ve iş dünyası temsilcisi katıldı.
KASIM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI. 04 Aralık 2017 Pazartesi
Adana Ticaret Odası’nın Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşen Kasım ayı Meclis toplantısı öncesinde, ATO Danışmanı Prof. Dr. Nejat Erk tarafından, “Türkiye Ekonomisinin 2017 Yılı Değerlendirmesi ve 2018’e Bakış” konulu bir sunum gerçekleştirildi.