Haberler » Yayındakiler
KASIM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI. 04 Aralık 2017 Pazartesi
Adana Ticaret Odası’nın Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşen Kasım ayı Meclis toplantısı öncesinde, ATO Danışmanı Prof. Dr. Nejat Erk tarafından, “Türkiye Ekonomisinin 2017 Yılı Değerlendirmesi ve 2018’e Bakış” konulu bir sunum gerçekleştirildi.
“Çin Ülke Sohbet Toplantısı” Odamız ev sahipliğinde düzenlendi.
TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu, olağan genel kurulu ve Girişimcilik Haftası etkinlikleri için Adana Sanayi Odası’nda toplandı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Atila MENEVŞE, 16 Kasım 2017 Perşembe günü BloombergHT televizyon kanalında yayınlanan “Çıkış Yolu” programına konuk oldu.
Adana Ticaret Odası tarafından ikincisi gerçekleştirilen, “2017 Yılı İhracat Hamlesi Programı”nı tamamlayan 36 kursiyere düzenlenen bir törenle sertifikaları dağıtıldı.
Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Brüksel’de gerçekleştirilen Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) Genel Kurulu’na katıldı.
Odamızın Ekim ayı Meclis toplantısı Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşti.
“Katar Ülke Sohbet Toplantısı” Odamız ev sahipliğinde düzenlendi.
TOBB, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve KOSGEB işbirliği ve Odamız ev sahipliğiyle; hazır giyim ve deri ürünleri sektörlerine yönelik olarak, “AR-GE, Tasarım Destekleri ve Proje Teklifi Verme Semineri” düzenlendi.
Tapu işlemleri sürecinde, başta sahtekarlık olmak üzere birçok sorunun ortadan kaldırılmasına yönelik olarak geçtiğimiz ay uygulamaya konulan web-tapu sistemi konusunda, Adana Ticaret Odası tarafından emlak sektörünün temsilcilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.