Haberler » Yayındakiler
Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, ulusal tarihimizin dönüm noktaları arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, bu yıl geçmiş yıllardan daha etkili ve görkemli bir şekilde kutlanması için tüm üyelerine ve vatandaşlara kentin Türk Bayraklarıyla donatılması çağrısında bulundu.
Beyrut-Adana toplantısında konuşan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe: “Hedefimiz 500 milyonluk Afrika ve Orta Doğu pazarı”
İhracatın artmasında en önemli faktörün ulaşım ve taşımacılık imkanları olduğunu belirten Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Türk Hava Yolları (THY) hava kargo taşımacılığının, Çukurova ihracatının gelişimi açısından büyük öneme sahip olduğunu söyledi.
Adana Ticaret Odası’nın, üyelerinin ihracata yönelmesi amacıyla oluşturduğu, "Beyrut - Adana Ticaret Köprüsü" ilk meyvelerini vermeye başladı.
Vali Mahmut Demirtaş, ATO’nun Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını değerlendirdi..
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında TOBB’un önderliğinde tüm illerde eş zamanlı ortak basın toplantısı düzenlendi.
Adana Ticaret Odasının Temmuz ayı olağan Meclis toplantısı Tarkan Kulak başkanlığında yapıldı.
Odamızın Haziran ayı olağan Meclis toplantısı Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşti.
Çeşitli görüşme ve incelemeler yapmak üzere geldiği Adana’da, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Ayan Kolbay, Yatırım ve Kalkınma Bakanlığı Türkiye Temsilcisi Nuriddin Amankul ile birlikte Adana Ticaret Odası’nı ziyaret eden Büyükelçi Abzal Saparbekuly, iki ülke arasındaki karşılıklı ilişkilerin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Atila MENEVŞE, 8 Haziran 2017 Perşembe günü BloombergHT televizyon kanalında yayınlanan “Çıkış Yolu” programının canlı yayın konuğu oldu.