Haberler » Yayındakiler
ABD’nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, görevine yeni başlayan Ekonomi ve Vatandaşlık İşleri Konsolosu Kara Babrowski ile birlikte Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret etti.
Adana Tanıtım Kalkınma A.Ş. (ATAK) tarafından organize edilen Lübnan İş Heyeti Ziyareti’nden dönen firma yöneticileri, ihracat bağlantısı kurmalarının mutluluğunu Adana Ticaret Odası’nda (ATO) gerçekleştirilen bir toplantıda paylaştı.
Odamızın Eylül ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkan Vekili Mustafa Kemal Attila başkanlığında gerçekleşti.
Katar Havayolları’nın Adana’dan direkt olarak Orta Doğu ve Afrika uçuşlarına başlayacağını bildiren Adana Ticaret Odası ve ATAK. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, “Katar pazarı Adana ve Türkiye’nin ihracatı bakımından önem taşıyor. Bu büyük potansiyeli en iyi şekilde değerlendirebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.
KOSGEB tarafından, imalat sanayinde hedeflenen yapısal dönüşümün aktörü olan KOBİ’lerin desteklenmesi için hazırlanan KOBİ Gelişim Destek Programı, düzenlenen toplantı ile Adana Ticaret Odası üyelerine anlatıldı.
Adana Ticaret Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe’den Adana ekonomisinin durumuna ilişkin genel bilgiler alan Büyükelçi Williams Nkurunziza, Ruanda'nın günümüzde Afrika'nın en güvenli ülkelerinden biri olduğunu vurguladı.
Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından Adana’nın Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi’nde 28 derslikli ilkokul yaptırılması ile ilgili protokol imzalandı.
AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI.. 28 Ağustos 2017 Pazartesi
ATO’nun Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşti.
Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Gülümsün Adalı, kentteki kurum ve kuruluşlar arasında son dönemde tesis edilen birlik ve beraberliğin artırılarak sürdürülmesi konusunda çaba harcadıklarını ve bu konuda Adana Ticaret Odası (ATO) ile birlikte hareket etmek istediklerini söyledi.
Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, ulusal tarihimizin dönüm noktaları arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, bu yıl geçmiş yıllardan daha etkili ve görkemli bir şekilde kutlanması için tüm üyelerine ve vatandaşlara kentin Türk Bayraklarıyla donatılması çağrısında bulundu.