Haberler » Yayındakiler
ODAMIZIN ORGAN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.. 10 Mayıs 2018 Perşembe
Adana Ticaret Odası’nın (ATO) tekrarlanan seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Atila Menevşe yeniden seçildi. Meclis Divanı ve Meclis Başkanlığı seçimlerinde de İsmail Acı’nın listesi kazandı.
1 Nisan ve 7 Nisanda yapılacak seçimlerle Meslek Komitesi, Meclis ve Yönetim Kurulu yenilenecek olan ATO’nun son Meclis toplantısı Tarkan Kulak’ın Başkanlığı’nda gerçekleşti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Atila MENEVŞE, 26 Mart 2018 Salı günü Habertürk TV'de canlı olarak yayınlanan “Leasing ve KOBİ'ler Birlikte Güçlü Yarınlara Paneli”ne konuk oldu.
Özbekistan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Müsteşarı Shukhratjon M. Yigitaliev ile Konsolos Otabek D. Turaev, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret ederek yatırım ve işbirliğinin artırılması için görüş alış verişinde bulundular.
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI.. 28 Şubat 2018 Çarşamba
Odamızın şubat ayı olağan Meclis toplantısı, Tarkan Kulak’ın Başkanlığı’nda gerçekleşti.
Bosna-Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç ile Novo Sarejova Belediye Başkanı Nedzad Koldzo, beraberindeki heyetle Adana Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Odamızın Ocak ayı olağan Meclis toplantısı Tarkan Kulak’ın Başkanlığı’nda gerçekleşti.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve İstanbul Modern işbirliği ile düzenlenen “Geleceğin Genç Tasarımcıları Atölyesi”ni ziyaret ederek çocukların tasarımlarını inceledi.
Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu, KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine başlayan Mücahit Alper Karcı’yı ziyaret ederek, desteklerden etkin yararlanılabilmesi için daha fazla işbirliği yapılması gerektiğini bildirdi.
Odamız, 2017 yılının son Meclis toplantısını Tarkan Kulak Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.