Haberler » Yayındakiler
Çeşitli görüşme ve incelemeler yapmak üzere geldiği Adana’da, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Ayan Kolbay, Yatırım ve Kalkınma Bakanlığı Türkiye Temsilcisi Nuriddin Amankul ile birlikte Adana Ticaret Odası’nı ziyaret eden Büyükelçi Abzal Saparbekuly, iki ülke arasındaki karşılıklı ilişkilerin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Atila MENEVŞE, 8 Haziran 2017 Perşembe günü BloombergHT televizyon kanalında yayınlanan “Çıkış Yolu” programının canlı yayın konuğu oldu.
İncelemelerde bulunmak üzere geldiği Adana'da, Ticaret Odası’nı ziyaret eden İsrail’in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh, iki ülke arasındaki ticaret ve işbirliği olanaklarının artırılabilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.
Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Pule Malefane, İşbirliği protokolü imzalamak üzere, Güney Afrika Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Numan Olcar ile birlikte Adana Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
MAYIS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI.. 29 Mayıs 2017 Pazartesi
Adana Ticaret Odası’nın (ATO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşti.
Dünya Offshore Şampiyonası ikinci ayağı yarın (27 Haziran 2017) Seyhan Baraj Gölü'nde başlayacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu dolayısıyla Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe ve Genel Kurul delegeleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret eden heyetle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.
Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Grup Müdürleri Ahmet Balıkçı, Recep Yavuz ve Kamil Kurt ile birlikte Adana Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürü Bilal Canbolat, 16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan SGK Haftası etkinlikleri kapsamında Adana Ticaret Odası’nı (ATO) ziyaret etti.
Kosova’nın Ankara Büyükelçisi Avni Spahiu, İstanbul Başkonsolosu Rrahim Morina ve beraberindeki iş adamlarından oluşan heyetle Adana Ticaret Odası’nı ziyaret etti.