İlimizin ihracat kapasitesinin artırılmasını temel hedeflerinden biri olarak belirlemiş olan Odamız, bu amaçla üyelerine farklı dış pazarları tanıtmak ve bu pazarlarda yeni ticaret olanakları yaratmak için belirli aralıklarla ülke tanıtım toplantıları düzenlemektedir. Bu toplantılarda konunun uzmanlarınca ilgili ülkenin dış ticaret potansiyeli, yatırım ve iş birliği imkânları hakkında detaylı bilgiler sunulmaktadır.

Bu düşünceden hareketle, ambargoların kaldırılmasının ardından oldukça potansiyel bir pazar haline gelen İran İslam Cumhuriyeti’ni üyelerimize tanıtmak amacıyla, Odamız ve DEİK Türkiye-İran İş Konseyi işbirliği ile 25 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 14.00’te Odamızdaİran Ülke Sohbet Toplantısı” düzenlenecektir.

Toplantıda DEİK Türkiye-İran İş Konseyi tarafından üyelerimize İran pazarı tanıtılacak ve iki ülke arasındaki son dönemde gelişen ilişkiler ele alınacak olup; Ekonomi Bakanlığı yetkililerince son dönemde güncellenen Tercihli Ticaret Anlaşması ile ilgili bilgiler verilecektir.

Programı ve kayıt formu aşağıda yer alan toplantıya, ilgi duyan tüm üyelerimiz davetlidir.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih : 25 Ocak 2017 – Çarşamba

Saat  : 14.00