MÜSİAD Adana Şubesi ev sahipliğinde 18 Aralık 2018 Salı günü saat 09.00’da Adana Sheraton Otel’de ‘Tarımda Kalkınma’ ana temalı Türkiye İstişare Toplantısı gerçekleştirilecektir.
SU YALITIMCISI MESLEĞİNDE ULUSAL MESLEK STANDARDI HAKKINDA GÖRÜŞ
ENERJİ ETİKETLEMESİ ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ HAKKINDA GÖRÜŞ
ABD'nin İran'a yönelik yaptırımları hakkında ABD Ankara Büyükelçiliği yetkilileri tarafından, Dışişleri Bakanlığına bilgi sunulduğu belirtilmektedir.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rusya-Ortak Sanayi Çalışma Grubu için görüş ve önerilerin iletilmesi bildirilmiştir.
“EV’leniyoruz” Fuarı; 13-15 Aralık 2018 tarihleri arasında saat 10.00 – 20.00 saatleri arasında, 16 Aralık 2018 tarihinde ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.
GÜVENLİK KAMERALARININ KULLANIMI, KAYITLARIN SAKLANMASI HAKKINDA
Ülkemiz ile Ürdün arasında var olan Serbest Ticaret Anlaşması (STA)’nın üst düzeyde gerçekleştirilen tüm girişimlere rağmen Ürdün tarafından feshedildiği ile ilgili detaylı bilgi duyuru içerisinde yer almaktadır.
25. CII Ortaklık Zirvesi'nin 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Mumbai Hindistan'da düzenleneceği belirtilmektedir.
TIR Sisteminin bilgisayarlaştırılması konusunda Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu (BMAEK) TIR Sekreteryası ve Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) işbirliğiyle başlatılan eTIR Pilot projesi çerçevesinde elektronik teminat kullanılarak yapılan taşımalar başarı ile devam etmekte olduğu belirtilmiştir.