Odamız ev sahipliği ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri işbirliğiyle 25-26 Mart 2019 tarihlerinde Odamızda, “Akreditif Eğitim” i düzenlenecektir.
9 Ekim 2018 tarihinde Odamızda düzenlenen “Ticari Kredilerin Yapılandırılması - Yabancı Para Üzerinden Kurulan Sözleşmelerin Türk Lirasına Uyarlanması - Konkordato ve Alacaklıların Hakları Paneli”nde sunulan bilgi notları duyuru içerisinde yer almaktadır.
TSE STANDARD TASARISI HK. 18 Mart 2019 Pazartesi
TSE STANDARD TASARISI HK. 15 Mart 2019 Cuma
TSE STANDARD TASARISI HK. 15 Mart 2019 Cuma
ADANA'DA EN FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYAN 100 FİRMA AÇIKLANDI
"YALIN YOLCULUKTA KİLOMETRE TAŞLARI VE DENEYİMLER" SEMİNERİ
İL SANAYİ VE TEKNOLOJİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÖLÇÜ ALETLERİNİN MUAYENESİ İÇİN BAŞVURU SÜRESİ BAŞLADI
UKRAYNA SEMPOZYUMU HK. 12 Mart 2019 Salı
İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından 19 Haziran 2019’da Kiev/Ukrayna’da “Türkiye-Ukrayna Ekonomik işbirliğinin Geliştirmesinde Yeni Ufuklar” konulu bir sempozyum düzenlenecektir.
Afganistan İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İdari İşleri Ofisi Milli Tedarik İdaresince (NPA) Kabil Belediyesi tarafından kullanılmak üzere yol çizgi makinası ve teçhisatı temin edileceği bildirilmektedir.