“EV’leniyoruz” Fuarı; 13-15 Aralık 2018 tarihleri arasında saat 10.00 – 20.00 saatleri arasında, 16 Aralık 2018 tarihinde ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.
GÜVENLİK KAMERALARININ KULLANIMI, KAYITLARIN SAKLANMASI HAKKINDA
Ülkemiz ile Ürdün arasında var olan Serbest Ticaret Anlaşması (STA)’nın üst düzeyde gerçekleştirilen tüm girişimlere rağmen Ürdün tarafından feshedildiği ile ilgili detaylı bilgi duyuru içerisinde yer almaktadır.
TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14.00'de ABD'nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.
25. CII Ortaklık Zirvesi'nin 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Mumbai Hindistan'da düzenleneceği belirtilmektedir.
TIR Sisteminin bilgisayarlaştırılması konusunda Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu (BMAEK) TIR Sekreteryası ve Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) işbirliğiyle başlatılan eTIR Pilot projesi çerçevesinde elektronik teminat kullanılarak yapılan taşımalar başarı ile devam etmekte olduğu belirtilmiştir.
MAHRUKATÇILAR, KERESTECİLER,MARANGOZLAR VE İNŞAAT MALZEMESİ SATANLAR SANAYİ SİTESİ HAKKINDA
ATIK SU ARITMA/DERİN DENİZ DEŞARJI TESİSİ PROJE ONAY GENELGESİ YENİLENDİ
22-24 Mart 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenecektir.
YERLİ MALI BELGESİ 30 Kasım 2018 Cuma
YERLİ MALI BELGESİ