3.AR-GE VE İNOVASYON ZİRVESİ 17-18 EKİM TARİHLERİNDE İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİNDE
22-23-24 Ekim 2018 tarihleri, 09.30 – 16.30 saatleri arasında Odamızda “Satış ve Pazarlama Eğitimi” düzenlenecektir.
19 Ekim 2018 Cuma günü saat 14.00’da, Odamızda “Ticari Kredilerin Yapılandırılması - Yabancı Para Üzerinden Kurulan Sözleşmelerin Türk Lirasına Uyarlanması - Konkordato ve Alacaklıların Hakları Paneli” düzenlenecektir.
HASTANE İNDİRİMİ
ADANA TİCARET ODASI ÜYELERİNE YÖNELİK ÖZEL HASTANE İNDİRİMİ
TOBB ve Vodafone işbirliği ile Türkiye ekonomisinin yüzde 90'dan fazlasını oluşturan KOBİ'lerin hızla dijitalleşen dünyaya ayak uydurmalarını ve rekabet güçlerini arttırmalarını sağlamak amacıyla "Dijital Dönüşüm Hareketi" projesi başlatılmıştır.
2018 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 31 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecektir.
Odamızda 43. Grup Meslek Komitesi, 7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenecek olan "Temizlik Ürünleri Fuarı"na katılım kararı almıştır.
Sunulan şartname doğrultusunda;“Odamız Mevzuat Kitabı Tasarım ve Basımı" işi ile ilgili hizmet alımı yapılacaktır.
Odamız hizmet binası için 1 faz girişli-1 faz çıkışlı ve 6 KVA teknolojili yeni güç kaynağı alınacaktır.