GEBE VEYA DAMIZLIK , KURBANLIK DİŞİ HAYVAN KESİMLERİ HAKKINDA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Katar’a bir ziyaret programı gerçekleştirilecektir.
BREZİLYA-ŞİLİ TİCARET HEYETİ HK. 14 Aralık 2017 Perşembe
Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonunda 11-16 Mart 2018 tarihleri arasında Brezilya’nın Sao Paulo şehri ile Şili’nin başkenti Santiago’ya bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecektir.
AEROSOL KAPLAR YÖNETMELİĞİ TASLAĞI HAKKINDA GÖRÜŞ
18 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da Sheraton Adana Otel’de “Uluslararası İşgücü Kanunu Uygulanması Üzerine Kamu-Özel Sektör İstişaresi Çalıştayı” düzenlenecektir.
Kadın girişimciliğinin geliştirilmesi için Odamız çalışanlarından Fahri ÖZSUNGUR tarafından akademik bir çalışma başlatılmıştır.
Adana Ticaret Odası olarak İlimizin ihracatını arttırmak ve Ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla, Almanya Bautec 2018 İnşaat ve Yapı Fuarı’na inceleme gezisi düzenlenecektir.
Nokta Dil Kursu, Odamıza kayıtlı faal üyelerimize yönelik indirim kampanyası başlatılmıştır.
Peugeot marka araçlarda Adana’da Odanıza kayıtlı faal üyelerimize özel Aralık ayı için geçerli olmak üzere bir kampanya başlatmıştır.
ASANSÖR BAKIM VE MONTAJ ELEMANLARI HAKKINDA TASLAK ULUSAL MESLEK STANDARTLARI HAKKINDA GÖRÜŞ